Om ni upplever att jag bara försvann efter det där inlägget med julen och hälsningen på Facebook där jag skulle skriva ett nyårsinlägg så kan jag meddela att vi är inne i en period där vi kämpar med sömnen. Det blir inte så många timmar i sträck, förmodligen sänker jag snittet för vad svensken sover per natt rätt rejält just nu, så jag sover i kapp på eftermiddagarna när det funkar för att sen kunna vara vaken på natten tills Hon lyckas varva ner och släppa taget och somna.

Samtidigt som det är tungt att inte få sova och att veta att hon inte mår bra, så har får vi i gengäld fått i alla fall några fina stunder tillsammans då ingenting annat har kommit i vägen och stört.

Jag har därför inte så mycket tid till just att skriva just nu. Jag hoppas det lättar snart.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s