Ett par av dagarna i skolan med Lillebror har jag kunnat sitta i ett grupprum intill klassrummet utan att han har behövt ha koll på mig hela tiden.

Jag börjar våga tro att vi hittat en ADHD-medicin som fungerar för Lillebror. Vi har höjt i några steg nu och det är lite som magi att be honom om någonting. Bara att han svarar på att jag pratar med honom är stort.

Hon har varit lite mer positiv och aktiv i slutet av veckan och vi har också kunnat prata lite om skolan. Inte så att vi har varit där eller bestämt när hon ska dit, men jag har kunnat berätta hur jag tänker att det skulle kunna vara, när hon är redo för det.

Sista dagarna i november har tidigare alltid varit rätt kaotiska. Väntan på att få en julkalender och att julen snart är här har gjort oss alla smått galna, fast av lite olika anledningar. Nu började det inte förrän det faktiskt var 1 december. Vi har till och med lyckats frångå de vanliga LEGO-kalendrarna och gör en annan variant på att få en sak om dagen. Nu har det bara gått två dagar hittills förstås, men än så länge går det över förväntan. Mer om det en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s