Tanken är att Veckans framsteg ska postas på söndagar, för att göra en summering av veckan som varit. Men eftersom jag istället skrev inlägget om vad ”Veckans framsteg” står för så fick själva framstegen vänta en dag. Här kan du läsa inlägget om Veckans framsteg och varför jag börjat skriva ner dem.

Att kunna tänka sig att gå med på…

Trots att fredagar inte har varit skoldag sen en rätt lång tid tillbaka, ville ena barnet åka till skolan. Inte ens att schemat såg annorlunda ut fick honom att säga nej. Bara för två veckor sen blev vi hemma för att en torsdag innehåll nya moment. I fredags blev han till och med besviken när vi i slutänden inte kunde åka.

Dagen innan hade även det andra barnet gett sitt medgivande till att åka med Lillebror till skolan en stund. Utifrån de två alternativ hon hade att välja på så valde hon att följa med oss till skolan en stund innan vi skulle äta lunch och sen åka till kortis. Det blev till slut för svårt ändå och vi fick ställa in, men bara det att hon dagen innan hade sagt att hon kunde åka dit istället för till Pappans jobb innan vi skulle äta lunch är ett enormt steg framåt..

Vid närmare eftertanke är bara det att vi ens vågade ge henne det som ett förslag ett steg jag för några veckor sen inte kunde se när det skulle vara möjligt.

***

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s