Jag var med i ett program på Dokument Inifrån ikväll. Det handlade om BUP och deras synsätt på barn och ungdomar och deras familjer när de söker hjälp för sina barn.

Min del i programmet berör bara vår allra första tid när vi bad om hjälp och jag känner att det finns mycket mer att skriva om det. En del finns kanske att hitta i tidiga inlägg på den här bloggen. Annat finns garanterat att läsa på min första blogg Rosa Prinsessan. Där är väldigt mycket av resan från det att jag förstod att det förmodligen handlade om autism tills när hon fått diagnos och vi började arbeta för att hon också skulle få hjälp på förskolan och senare i förskoleklassen.

Jag ska se programmet igen i helgen och sen ska jag skriva mer om det här. Tills dess får ni hålla till godo med länken till programmet.

http://www.svtplay.se/video/4746920/dokument-inifran-vem-kan-hjalpa-mitt-barn/dokument-inifran-vem-kan-hjalpa-mitt-barn-avsnitt-1

*****
Tillägg:

Programmet är inte längre tillgängligt på Svt Play. På Mediabruket kan man se ett kortare inslag här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s