Jag sprang på en bok på biblioteket härom veckan. Först blev jag lite illa till mods när jag såg titeln, men tog den ändå med mig och tänkte att kanske har den något jag kan dra nytta av. Än så länge har jag bara läst lite i början, men den verkar lovande, så här långt.

Besvärliga flickor? Om samspelssvårigheter på neuropsykologisk grund. Inger Utholm

Det står inte så mycket på baksidan just om npf eller autism, men i inledningen beskriver hon just att en del av flickorna hon mött genom sitt arbete inom habilitering, barnpsykiatri, som psykolog i ett team för barn med autism och som psykolog i ett psykoterapiteam för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar har fått diagnoser som autis, ADHD eller Asperger, med flera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s