Idag glömde jag säga det självklara när jag lämnade henne på skolan.

Och så hämtar jag dig tjugo i tre som vanligt. Sen kommer L och är med dig.

Jag tänker mig två möjliga scenarion inom en snar framtid. Ingen särskilt positiv.

  • Hon har sett på schemat hemma att L ska komma och det blir fel för att jag hämtar på skolan.
  • Hon har inte sett att L ska komma, men eftersom jag inte har sagt att jag ska hämta henne och vilken tid, så är hon förvirrad över att inte veta vem och när hon ska bli hämtad. Trots att jag hämtar henne samma tid varje dag.

Med tanke på att gårdagen inte var någon bra dag och att hon vaknade med överbelastningssymptom över att inte kunna ha ens lite ljus i rummet, var det inte rätta dagen att glömma säga det som jag alltid säger varje dag. För att det är vad hon behöver höra, varje dag. Har jag tur har det varit en jättebra och positiv dag, skolfotografering inkluderad, och då klarar hon det mesta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s