Det var ett tag sen jag skrev nu. Jag försöker reparera mig från ett ganska tungt fall för ett par vekor sedan. Efter en lång tids kämpande för att få hjälp och stöd för vår flicka är motståndskraften inte så hög. Kommentarer och ifrågasättanden från en oförstående omgivning river så lätt upp gamla sår.  Ord blir till meningar som river som knivar i sår där skorpan knappt hunnit ta fäste innan den obarmhärtigt rivs upp.

Jag jobbar hårt för att hitta strategier som kan läggas som ett läkande bandage på de sår som behöver tid och vila för att återhämta sig. Tid, vila och strategier skapar en starkare hud, med motståndskraft för kommande motgångar. Det ska gå. Det måste gå. Jag måste tro på att det kommer att gå. Allt annat är otänkbart.

3 reaktioner till “Det måste gå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s